Chystám nějaké změny, tak mě sledujte na Instagramu nebo se zaregistrujte do Newsletteru, ať vám nic neuteče.

Šťastnou cestu!

Šťastnou cestu!
Na Designbloku 2021 jsem vám představila mobilní závěsné objekty ve spolupráci se třemi ilustrátorkami – Nikolou Logosovou, Bárou Dzadík Kmecovou (Bessa Illustration) a Andreou Sklepek Šafaříkovou. Vznikly čtyři kusy, z toho jeden čistě můj. Téma „Šťastnou cestu“ jsem nám všem dala společné a navazoval na téma Designbloku, což bylo „Štěstí“. Byla to reakce na tehdejší neustálé lockdowny a mobily byly letenkou na daleké cesty ve vašem obýváku.
To, co jste viděli na Designbloku bych nazvala takovou beta verzí beta verze. Přiznám se, že při následném ladění všech detailů, měřítek a řešení správného uchycení, aby fungovalo a zároveň se mi líbilo, jsem štěstí rozhodně nepociťovala. Na začátku jsem nečekala, kolik mě toho čeká. Nebudu lhát, kdybych se tomu usilovně a ustavičně věnovala, bylo by to určitě dřív, ale to není můj styl – když mi něco nejde, prostě to odložím a dělám něco jiného. Netrápím se tím - nebo takhle, snažím se tím netrápit. Ve skutečnosti mě to ale v mojí mysli neustále straší. Ale pak si k tomu po čase zase sednu a najednou vyřeším zádrhel, na kterém jsem se předtím sekla na velmi dlouho, skoro hned. Trvalo to, ale dopadlo to a já holkám moc děkuji za svatou trpělivost a že do toho se mnou šly.

   

Mobily jsou již na e-shopu a těší se, až vás vezmou na daleké i blízké cesty. Je to jenom limitovaná série, od každého modelu vznikne 10 kusů a část už je pryč. Ještě chytám limitku minimobilů ze zbylých zkušebních motivů, ale termín , kdy budou hotové, vám nepovím, protože by mě to pak zase strašilo. Každopádně pokud byste si chtěli mobily prohlédnout naživo - stačí si domluvit návštěvu u mně v ateliéru. Těším se na vás!

Co byste rádi našli?

Váš košík