Chystám nějaké změny, tak mě sledujte na Instagramu nebo se zaregistrujte do Newsletteru, ať vám nic neuteče.

Změna je život (zase)

Změna je život (zase)

Přiznávám se - otřepanější nadpis jsem už nenašla. Upoutal vaši pozornost a probudil zvědavost? Doufám, že ano. Nebudu to protahovat - VNKV STUDIO se změnilo na STUDIO VONK.

Vždycky jsem kritizovala debilní názvy značek a pak jsem si jeden takový vybrala sama. Dávalo mi to smysl, hodně dlouho jsem nad tím přemýšlela a byla si jistá, že pro mě není důležité, aby byl 100% zapamatovatelný - opravdu nevím, proč? Občas dělám divná rozhodnutí. Ale kdo ne? Pak jsem měla několikrát malý infarkt, když jsem si myslela, že jsem to někam napsala blbě (nenapsala) a taky jsem nakonec narazila na to, že mi dělalo problém to někomu diktovat - necítila jsem se v tom.

Měnit zase název není ideální, ale lepší je to udělat dřív než později. A tak mě zase napadlo VONK. STUDIO VONK! Zní mi to skvěle a zní to prý i ostatním. Napoprvé jsem si to nevybrala, protože už jedno STUDIO VONK existuje v Belgii. Jenže těch značek a studií je tolik, že najít něco, co splňuje 100% všechna kritéria dobrého názvu značky, je skoro nemožné. A tak jsem z některých kritérií musela slevit a jsem VONK. Je to přesně tak hravé, jak potřebuji a pamatuje se to! Minimálně je to VOŇKOVÁ bez OVÁ. A to je dobrý. Takže od teď jsem VONK! Líbí se vám? Mně jo! Logotyp zůstává, jen jedno písmenko se mění.

 

Co byste rádi našli?

Váš košík